Utvalda offpistresor med Active Ski Travel

Utvalda offpstresor 2022 – Att åka skidor på lite mer unika platser är en upplevelse som vi på Active Ski Travel försöker erbjuda varje år. Inför kommande säsong har vi laddat upp med några spännande och mer unika resor till platser för de lite mer äventyrliga. Här presenterar vi några av de special skidresor som vi kommer att genomföra under vintern 2022.

Catski Nord Makedonien – En unik långhelg i Nord Makedonien med offpist skidåkning utöver det vanliga. En fullpackad skidresa med helpension och åkning tillsammans med bergsguider varje dag. Vilket resulterar i välplanerad skidåkning i alla vädersträck. Under resan till Nord Makedonien erbjuds 3 – 6 000 vertikala höjdmeter/dag, beroende på hur mycket ni orkar. Är vädergudarna på vår sida blir det skidåkning i Kosovo och Albanien under samma helg.

Offpistsafari Tatra – En skidresa i Slovakien med skidåkning i Slovakiens bästa freeride orter. Det kommer att vara skidåkning tillsammans med bergsguider under samtliga dagar. En helpakets resa som är välplanerad in i minsta detalj. Följ med på äventyret till Slovakien, resan kommer att vara begränsad till 12 st deltagare.

Lofoten By Boat – En skidresa med fokus på toppturer i magiska miljöer. Att gå på tur i Norge är fantastisk vackert, på den här resan bor samtliga deltagare på en båt som tar er till Skandinaviens mest oåtkomliga toppar. Under natten transporters ni till unika berg där ni får möjligheten att åka skidor på några av Norges bästa offpistberg.

Offpistsafari Briancon – NYHET 2022. Tillsammans med lokala guider tar vi oss ut på nya offpistäventyr i Alperna varav flera skidorter som är helt okända även för den erfarne skidåkaren. Med boende på ett familjärt värdshus i Briancon inklusive halvpension når vi 3 olika klimatzoner och drygt 15 skidorter som får mycket snö beroende på vilket väderstreck som lågtrycket kommer ifrån.

Offpistsafari Andorra – NYHET 2022. Med denna ”guide-inclusive-resa” kommer du upptäcka lilla landet Andorra i den mäktiga bergskedjan Pyrenéerna, som enklast kan beskrivas som ett skidparadis mellan Frankrike och Spanien. Med lokala guider tar vi oss i minibussar till olika toppar och system. Fokus på både toppturer och liftnära offpiståkning.

Abisko Freeride – Besök Sveriges La Grave, Noulija för en komplett offpistresa på en av Sveriges gömda pärlor. Programmet gäller två dagars guidning varav den en är topptur och den andra är en heldag på mytomspunna Noulja Offpist. Tredje dagen lämnas öppen för egna önskemål.

Tågsafari Andermatt – NYHET 2022 Upptäck Andermatt och andra närliggande skidorter som man når smidigt med hjälp av Schweiz effektiva tågsystem. Våra svensktalande bergsguider Olov och Karin som bor i Andermatt kommer att ta hand om er på bästa sätt

0