Skidresor i Sverige 2021

LOW RES

När tiderna fortfarande är något osäkra men skidlusten finns kvar har vi gjort allt för att expandera vårt reseprogram i Sverige. Vår vision är att ta med er till de bästa åken, just nu vill vi ta med er till de bästa åken i Sverige. Vi som ni måste anpassa er för pandemin detta gör vi genom att göra det möjligt att åka skidor på fler platser i Sverige. Här listar vi samtliga resor inom Sverige som vi kommer att genomföra under den kommande vintern. Sverige och de svenska fjällen står stadigt och ser fram emot att få sprida sin skidglädje till en bredare publik.

Kittelfjäll – Detta är vår puder pärla i Sverige! Till Kittelfjäll har vi anordnat resor i flera år och vi kommer fortsätta med det för att varje säsong hittar man nya linjer i skogen som glatt överaskar. När snöförhållanden är bra behöver man påminna sig själv om att man är i Sverige. Till Kittelfjäll kör vi bussresor hela vintern med Ekmanresor och deras komfortbuss. Boka snarast för att säkra en långhelg i Västerbottens freerideparadis.

Riksgränsen – Sveriges utan tvekan nordligaste skidort är Riksgränsen, har ni inte varit här är det hög tid. Riksgränsen är en ort långt bort från civilisationen men som tur är hjälper vi er dit. Här snöar det mycket, förra säsongen hade Riksgränsen över sex meter i snödjup i april månad. Vi kör resor från andra helgen i mars, vi erbjuder resor med tåg och flyg.

Björkliden Inte långt från Riksgränsen hittar ni en var våra nyheter för säsongen 2021 Björkliden. Hit arrangerar vi resor med tåg och flyg, Björkliden har även Sveriges tredje högsta fallhöjd med bra piståkning och storslagen offpist runt hörnet.

Åre – Sveriges skidorts gigant Åre är det få som har missat. Detta är en nyhet för säsongen 2021. Åre är en skidort med internationell känsla, här finns åkning för alla. Byn är i allra högsta grad levande där ni hittar allt från butiker, äventyrsbad och hippa restauranger. Åkningen finns det inget att anmärka på. Hit arrangerar vi resor med tåg.

Smyg premiär för Hemavan – Hemavan / Tärnaby är en av Sveriges viktigaste skidorter som har producerat fram något av världens i särklass bästa skidåkare genom tiderna. Snart är det möjligt att boka resor till Hemavan hela vintern med flyg, transfertid? Det existerar inte, Hemavan Airport är flygplatsen som tar dig direkt till skidbacken.

0