Äventyr i Norge

Som vi har längtat för att åka till Norge för att utnyttja Nordens bästa berg för offpistskidåkning! Redan i februari kommer vi att genomföra vår första resa till Norge och till vår nykomling Myrkdalen. Myrkdalen är kanske för många okänt men enligt snörapporter är Myrkdalen en av Norges snösäkraste skidorter. I mars kommer vi återigen genomföra en resa till vår storfavorit Stranda! Stranda ligger i Sunnmörsalperna och i botten av fjorden. Detta kanske är en av väldens mest hemliga och spektakulära skidorter i vårt reseprogram. Skidåkningen i Stranda är i absoluta världsklass.

Under helgen i Myrkdalen kommer ni att bo på Myrkdalen Hotell det nybyggda hotellet precis in till liften. Ni har därmed ”ski in ski out” till hotellet i Myrkdalen och ni kan enkelt vara först ut på berget. Det ingår också halvpension i resan där ni har möjlighet att välja mellan tre olika restauranger på hotellet. Hotellet är nybyggt och i alpstil i modern tappning.

Myrkdalen – 10-13 februari

Avresa: Stockholm Cityterminalen 10 februari 17:00 – Ankomst: Myrkdalen Hotel 11 februari ca 08:00

Hemresa: Myrkdalen Hotell 13 februari 17:00 – Ankomst Stockholm Cityterminalen 14 februari ca 08:00

Pris / person: Från 5 260 SEK

Grundpaketet inkluderar:

Komfortbuss med fällbara första klass stolar 
Bagage max 20 kg (resväska + handbagage)
Dubbelrum / familjerum på Hotellet 
Frukost alla dagar 
Middag fredag och lördag. Valfri Restaurang 
Avresemiddag – Pizza buffet

Stranda – 10-13 Februari

Avresa: Stockholm Cityterminalen 10 mars 17:00 – Ankomst Stranda Hotel 11 mars ca 08:00

Hemresa: Stranda Hotel 13 mars 17:00 – Ankomst Stockholm Cityterminalen 14 mars ca 08:00

Pris / person: Från 5 710 SEK

Grundpaketet inkluderar:

Resa med komfortbuss med fällbara första klass stolar 
Bagage max 20 kg (resväska + handbagage)
Dubbelrum på Hotellet 
Frukost alla dagar 
Avresemiddag 
Liftkort 2 dagar (köp till en dags liftkort eller topptur för 3e dagen) 
Sänglinne & handduk 
Slutstädning 
Pist- & offpistguidning i skidsystemet med Active Ski 
Reseledartjänster från Active Ski

Stranda som vi ligger oss varmt om hjärtat väntar på att få välkomna oss till deras fantastiska berg och hotell. Passa även på att boka en topptur eller offpistguide med våra vänner på Uteguiden när ni är på plats i Stranda. Boka guide gör ni i samband med bokning via vår bokningssida. Vi håller oss ständigt uppdaterade på utvecklingen av pandemin och kommer självklart följa de regler Sverige och Norge bestämmer angående resa i vinter.

Boka Stranda och Myrkdalen här>>

0